Sestavte si svou vlastní testovou otázku do systému eTesty

8.6.2022 - 30.12.2022

v poslední době na mnoha setkáních s učiteli autoškol a zkušebními komisaři společně diskutujeme tvorbu nových testových otázek do systému eTesty. Velmi často nám Vy sami navrhujete možnost sestavit otázku z Vašeho vlastního města, konkrétního dopravního problému či situace, kterou často zažíváte při výuce či zkouškách žadatelů o řidičské oprávnění. Abychom dali řád a systém těmto diskuzím a zároveň mohli využít i Vašich praktických zkušeností z výuky či zkoušek, tak jsme zřídili on-line přístup do pracovního rozhraní tvorby nových zkušebních otázek do systému eTesty.

Vážené kolegyně, Vážení kolegové,

Nahrát svou otázku si můžete zde: priprava.noveotazky.cz

(Po zadání Vašeho platného emailu a identifikace osoby Vám bude umožněn vstup do administrativního rozhraní systému priprava.noveotazky.cz kde si můžete nahrát obrázek, natextovat otázku, nahrát správnou odpověď a vyzkoušet si jak je těžké najít 2 další špatné odpovědi :) )

A co se bude dít dál?
Vaše otázka se dostane do sekce tzv. Navržených testových otázek širokou veřejností, kterou se cca 1 měsíčně zabývá Pracovní skupina přípravy nových testových otázek (Zástupci AAČR, zkušební komisaři, dopravní psychologové, zástupci Policie ČR, zástupci MD, a další) Pokud Vaši otázku kolegové posoudí jako přínosnou a shodnou se na její implementaci do dalších jednání, tak je možné že se i Vaše otázka dostane do závěrečných zkoušek žadatelů o řidičské oprávnění v ČR (již cca 2 otázky od široké veřejnosti jsou uplatněny v předaných sadách).

Věříme, že Vás tato možnost zaujala a umožníme přípravou Vaší vlastní testové otázky naučit širokou veřejnost řešit dopravní problém, který Vás/nás společně trápí a sestavením testové otázky pomůžeme bezpečnosti silničního provozu nejen u zkoušek žadatelů o řidičské oprávnění, ale i ověření znalostí širší řidičské veřejnosti.

Děkujeme za Váš zájem a předání tohoto emailu všem Vašim zainteresovaným kolegům.

S pozdravem za celou Pracovní skupinu tvorby nových testových otázek

Ing. Aleš Horčička
předseda Asociace autoškol ČR

Asociace autoškol ČR
e-mail: sekretariat@asociaceautoskol.cz
web: www.asociaceautoskol.cz

Jméno:
Heslo:
přihlašovat automaticky

Poslat heslo

Nejčtenější články za 30 dní

29.6.2022
Autoškolské noviny - červen 2022 - elektronická verze

Jaký způsob výcviku motocyklů preferujete?

74% (13322)

11% (2024)