28.6.2010

Přepravní balení zboží, uložení a zajištění nákladu v dopravních prostředcích a kontejnerechurčená pro pracovníky útvaru balení, pracovníky expedicí, řidiče, techniky dopravních a spedičních firem a ostatní odborníky zabývající se problematikou uložení a zajištění nákladu na silničních vozidlech.

Publikace podrobně popisuje základní způsoby uložení a zajištění nákladu na silničních vozidlech včetně zajištění nákladu pomocí vázacích prostředků t.j. přivázáním nebo uvázáním, základní fyzikální zákonitosti platné v oblasti přepravního ložení, způsoby výpočtu počtu upínacích pásů při zajištění nákladu přivázání, sestavu ložného plánu, nakládací směrnice nebo grafu rozložení nákladu na vozidle, rozbor přepravních rizik včetně rizika mechanického namáháního mající vliv na přepravní ložení, rozdělení a popis zajišťovacích prostředků a zařízení a celou řadu dalších otázek z oblasti přepravního ložení. Publikace je bohatě ilustrována a obsahuje 275 stránek. Cena publikace je 950 Kč, pro členy Asociace autoškol je poskytnuta cleva ve výši 251 Kč. Výsledná cena je tedy 699,- Kč. Sleva se týká pouze členů, kteří zaplatili členský příspěvek na rok 2010. V objednávce uveďte členské číslo.

Objdenávejte na: kysice@excolo.cz

Autor: Redakce   |   Sekce: Semináře a knihy   |   Tisk   |   Poslat článek známému

Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2018