REPORTÁŽ Z VALNÉ HROMADY 2023

29. 11. 2023
Více než 150 učitelů a provozovatelů autoškol se dozvědělo vše o novinkách, které přijdou s rokem 2024, potkali mnoho vystavovatelů a seznámili se s elektromobilitou a s trenažérovou technikou - mimo jiné také proto, aby mohli rozvinout autoškolu ve své lokaci.
REPORTÁŽ Z VALNÉ HROMADY 2023

PUSŤTE SI VIDEOREPORTÁŽ

Mě strašně těší to, že se omladilo publikum a že se nám podařilo dostat do hry spoustu partnerů, jako je Policie ČR, dopravní psychologové i zástupce ministerstva dopravy. Martin Aujezdský, člen výkonné rady AAČR

Spolupráce je na výborné úrovni, je tu velká část autoškol. Samozřejmě mají zájem o novinky, které přijdou od nového roku - zejména systém L17, řidičák na zkoušku a zejména pak v dopravním značení sdílená zóna, atp. Pavel Fiala, Ředitelství služby dopravní policie Policejního prezidia ČR